VARPANS BYGG AB

Vi erbjuder byggentreprenader stora som små.

Vår största kundgrupp idag är övervägande fastighetsbolag i Storstockholm.

Varpans Bygg startades 1990 av Anders Larsson och Claes Larsson. 2006 expanderade företaget och ägs idag av Christian Cederlöf. Tiden går och efterfrågan inom byggtjänster har växt. Idag är vi 24 anställda inom företaget och omsätter 100mkr.

Vår målsättning är att vara det personliga byggföretaget där närheten till kunden prioriteras. Entreprenaden ska kännetecknas av att ge alla projekt extra uppmärksamhet och omsorg, vilket medför att projekten överstiger uppdragsgivarens förväntningar på så väl det praktiska men också på dom funktionella lösningarna.

Vår filosofi är att alltid tänka efter före, på så sätt vet vi att vi skapar ett mervärde för er som kunder. Vi eftersträvar att alltid vara så effektiva som möjligt; ekonomiskt, tidsmässigt och kvalitetsmässigt.

Vi är ett företag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet. Vi är ett komplett byggföretag som jobbar inom alla entreprenadsområden. Vi har en gedigen och bred kompetens inom bl.a hyresgästanpassningar, byggservice & underhåll.

Vi har vårt kontor i Haninge, söder om Stockholm.

VARPANS BYGG AB (556388-8782) har den 9 oktober 2019 UC SILVER (GOD KREDITVÄRDIGHET) UC SILVER indikerar att VARPANS BYGG AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.